Tereza Křivánková

Vaše příběhy

Zavřít

Příběh

Milá Dash,
chtěla bych ti moc poděkovat za celý kurz, který jsem s tebou a ostatními skvělými tanečníky a tanečnicemi mohla prožít. Byla to veliká radost a krása! Na poslední lekci jsem nebyla, ale budu se moc těšit na lekce další. Ráda bych v úterý opět v tancování pokračovala – udělám si rezervaci, ať mi místo neunikne.

A hlavně bych chtěla říct, že mě tvé lekce velmi baví a vždy se na ně těším. Líbí se mi, jak je vedeš a jak dáváš prostor vedené inspiraci k pohybu i přirozenému vlastnímu autentickému prožitku pohybu a tance. To je skvělá kombinace, která mi velmi vyhovuje.

Ať už jsem přicházela na lekci v jakékoliv náladě – unavená, smutná, energická i radostná či nijaká bez nálady, tak mám vždy na lekci prostor se na chvíli zklidnit a dostat se sama k sobě a když pak z lekce odcházím, mám často v těle úplně jiný pocit. Jakoby najednou oživly všechny buňky mého těla a já se cítím mnohem plnější energie – klidně i unavená, ale tak hezky vědomě, kdy jsem mnohem víc v těle a myslí jsem přítomná tady a teď v daném okamžiku a cítím se v tu chvíli vždy skvěle. Pro to ráda tančím. Je to jako meditace někdy. 🙂

A zároveň mne často baví i jen pozorovat, jak krásně tančí ostatní. I to je skvělý zážitek. Být součástí skupiny, která tančí. Nebo se v pohybu trochu vyřádit, když člověk pustí ostych, který z tance před ostatními má. To mne bavilo při živlu ohně. 🙂

Tak se těším na další setkání, určitě budu ráda pokračovat.

Měj se pěkně a díky za tanec
Terka

~ ~ ~

Tereza Křivánková (25 let)

studentka environmentálních studií na MUNI. Dobrovolnicky skautuje a lektoruje environmentální vzdělávací programy v Lipce.