Zuzana Zahrádková

Vaše příběhy

Zavřít

Příběh

Ahoj holky,
děkuji moc za kurzy, které pořádáte. Jsem ráda, že jsem našla kurzy, které přesně splňují moje očekávání…užít si radost z pohybu, zrelaxovat se a nechat se unášet hudbou.
Když jsem chodívala na klasický balet (začala jsem až jako dospělá), ze začátku to bylo fajn…ale po 3 letech mně začal znervózňovat: ten neustálý dril, moje neschopnost naučit se správně kroky (tu chyběla dokonalá ruka, tu zas byla noha špatně nedostatečně vytočená) a ano, trochu skepse z toho, že asi nikdy nebudu dost dobrá, protože si prostě ty názvy pozic a kroky nepamatuju   😀
A tak jsem si uvědomila, že se po stresujícím dni v práci ještě nechci stresovat na hodinách baletu. Ale taky jsem věděla, že se chci hýbat a chci tančit. Na contemporary jsem chodívala do divadla a moc se mi líbil. A tak jsem si řekla, že to asi jako chci dělat:-) A pak jsem začala hledat kurzy s duší a taky kurzy, za který nevyhodím celé své jmění.  Nevěděla jsem, do čeho jdu…nikdy jsem o tančení s Dash neslyšela, ale webovky se mi moc líbily, cítila jsem z nich klid…přesně takový, jako jsem zažila na kurzech s Bárou.
Kurz contemporary vyplnil jisté místo v mém životě. Teď to potřebuju – tančit a na nic nemyslet.
Díky Báro a Dash za to, že děláte práci s láskou!
Zuzka