Dash

Taneční večer Pod měsícem

Zavřít

20. 01. 2017 Pátek
od 18:30 do 20:30

Art Factory, Václavská 6, Brno

Rezervovat místo

220 Kč

O akci

Další taneční večer je plánovaný na podzim 2019.

Taneční večery nazvané Pod měsícem začaly s prvním říjnovým úplňkem již v r. 2013. Smyslem těchto lekcí není učit se kroky či taneční vazby, tyto lekce pořádám pro všechny, kteří si chtějí zatančit, aniž by je někdo nutil do konkrétních pohybů. Chci, aby si mohl přijít zatančit opravdu každý bez ohledu na věk a taneční úroveň.

O večeru

Na lekci Pod měsícem je vždy nachystán přibližně hodinový set skladeb různého stylu a nálady, od skladeb klidných i dynamických až k samotnému tichu na závěr. Tančíš podle své chuti a nálady, sám či můžeš vyzvat k tanci partnera. Můžeš si však také kdykoliv sednout a třeba se jen dívat nebo zavřít oči, relaxovat a odpočinout si po celém dni v přítmí a světle svíček.

Plně chápu, pokud se ostýcháš přijít, zvlášť, pokud s tancem teprve začínáš. Nemusíš se však bát, nikdo Tě nebude hodnotit, nikdo Tě nebude posuzovat.

Podmínky rezervace

Tvá rezervace je závazná. Zrušit svou rezervaci můžeš nejpozději 24 h předem. Vzhledem k přípravě a organizaci večera je při pozdním odhlášení či neohlášené neúčasti storno poplatek v ceně lekce 220 Kč. Děkuji za pochopení.

Těším se na Tebe v milé společnosti lidí, kteří milují tanec.

Dash

Přidej se k nám Zjistit více